U bent hier: Home > Producten > Vrachtwagen onderdelen

Vrachtwagen onderdelen

EMV verdeelt de producten van het Italiaanse Covind. Het programma behelst verlichting, spatborden en hun steunen, spatlappen, bumpers, spiegels, frontgrilles, instaptreden, cabinedeuren en hun onderdelen, enz., en dit voor de meeste courante trucks en bestelwagens van de merken Daf, Fiat, Ford, Iveco, Man, Mercedes-Benz, Renault, Scania en Volvo.

Daarnaast bieden we ook wiellagers, remschijven, luchtbalgen, draaiplateaus en steunpoten voor opleggers,…

Je kan bij ons ook terecht voor onderdelen van HD Partscenter, waarvan wij een officiële verdeler zijn.

Vrachtwagen onderdelen

Net zoals voor de auto-onderdelen leveren we ook smeerolies, filters, batterijen, koelvloeistof, elektrische aansluitkabels, rem- en olieslangen, was- en onderhoudsproducten, omvormers DC-AC, spuitlakken, ruitensproeier-vloeistof, Ad Blue,…

Voor uw truck hebben wij ook een uitgebreid gamma aan spaar- en duurzame LED-verlichting, (Dasteri, TruckLED) die zowel functioneel als decoratief kan aangewend worden.

Op onze afdeling Herstelling & Constructie kan je ook altijd terecht voor het herstel van uw cardanas of voor de aanmaak van een nieuwe.

Op onze afdeling Hydrauliek kan je terecht voor de aanmaak, het herstel, het onderhoud, de ombouw of voor een uitbreiding van uw PTO-aangedreven hydraulisch systeem. U kan er ook uw telescopische hefcilinder laten repareren.

In de afdeling Auto-onderdelen heeft EMV een breed gamma aan gereedschappen en uitrusting om de werkzaamheden in uw garage te vergemakkelijken.

onze merken

danfoss
chapel
Intertraco
knapheide
voswinkel
rastelli
danfoss
eaton
Covid-19 update

Gezien de verstrengde corona-maatregelen, zijn we genoodzaakt tot het nemen van volgende maatregelen:

  1. Professionele klanten kunnen goederen afhalen of laten leveren mits voorafgaande bestelling via mail, fax of webshop.
  2. Particuliere klanten kunnen niet langer terecht in onze winkels. Ook zij dienen vooraf te bestellen, en kunnen nadien de bestelde goederen komen afhalen op een vooraf bepaald moment.
  3. De openingsuren worden beperkt; 's avonds zijn we nog open tot 17:00u en tot 15:00u op vrijdag. Op zaterdag zijn we gesloten.