Home / Hydraulische onderdelen / Danfoss Power Solutions

Danfoss Power Solutions

EMV is voor Danfoss een ‘Appoindted Sales & Service Partner’. Het Danfoss-programma is zéér polyvalent en zeer uitgebreid. Het behelst onder andere orbit-motoren, orbitol stuurunits, PVG proportionele stuurventielen, stuurcomponenten, stuur-elektronica, volledige stuursystemen, …

Danfoss Power Solutions is uw sterkste partner voor mobiele hydrauliek en biedt totaaloplossingen voor al uw tractieaandrijvingen en/of hulpaandrijvingen. Het programma omvat midden- en hoogdrukpompen en -motoren, verstelbaar of vast en leverbaar met allerlei soorten automotive besturingen.

De Danfoss hersteldienst, in onze gebouwen in Roeselare, is uitgerust met een testbank voor pompen en motoren. De geavanceerde testapparatuur laat ons toe om pompen en motoren te controleren op druk, toerental, debiet en koppel. In samenwerking met Danfoss kunnen wij ook op zoek gaan naar alternatieven of nieuwe groeimogelijkheden.

Voor uitgebreide technische en praktische info over orbitmotoren verwijzen we naar onze webshop.

Het programma is echter véél uitgebreider dan vermeld op onze webshop. Aarzel dus niet om bijkomende info te vragen via info@emv.be, of telefonisch op 051/22 10 69.   (+32 -51/22 10 69)

Voor info over stuurunits, PVG-ventielen, tractiesystemen en (elektronische) besturingssystemen neemt u best contact op via info@emv.be, of telefonisch op 051/22 10 69.   (+32 -51/22 10 69)

Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment: