U bent hier: Home > Producten > Aandrijftechnieken

Aandrijftechnieken

Als leverancier van hydraulische onderdelen is EMV zeer goed geplaatst om zelf ook hydraulische aggregaten samen te stellen en te bouwen; dergelijke projecten worden op maat van de klant uitgewerkt, en ons personeel staat in voor deskundige bijstand bij uw keuzes en bij het onderhoud.

Of u ervoor kiest om ze zelf te bouwen, of eerder opteert om dit over te laten aan onze zorgen, wij hebben een ruim assortiment aan pompen, ventielen (CETOP en/of cartridge), filters en andere accessoires om uw aggregaat naar uw wensen te kunnen samenstellen.

Daarnaast hebben we ook een groot assortiment aan minicentrales, niet alleen standaard uitvoeringen, maar ook aangepast volgens uw behoeftes. Deze zgn. powerpacks zijn beschikbaar met gelijkstroom- en/of wisselstroommotoren; op aanvraag kan ook een brandstofmotor worden geleverd.

aandrijftechnieken

EMV biedt ook een veelzijdig assortiment aan van tandwielkasten van Walterscheid of Brevini Power Transmission. Walterscheid is sedert jaar en dag het huismerk van EMV voor aandrijfassen en transmissies.

Voor Power Packs rekenen wij op de ervaring en het breed gamma van Brevini Fluid Power. Waar nodig worden die aangepast of speciaal gebouwd naargelang uw specifieke wensen.

Aandrijfassen voor transport, industrie en landbouw, wellicht beter gekend onder de naam ‘cardanassen’, worden op maat geleverd en, indien nodig, ook bij ons hersteld.

Voor de landbouw volgen wij hoofdzakelijk het programma van Walterscheid. Wij leveren zowel voor eerste montage als aan groothandels, loonwerkers, landbouwers en particulieren. U kan bij ons terecht voor compleet uitgeruste nieuwe aftakas-cardans, maar ook voor alle onderdelen Walterscheid.

Voor de transportsector beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan wisselstukken en onderdelen voor de aanmaak of reparatie van zowat alle courante cardanassen. Wij hebben ook de nodige apparatuur om ze uit te lijnen en uit te balanceren.

U kan ook bij ons terecht voor kettingen en kettingwielen, en voor lagers en lagerkussens.

onze merken

danfoss
chapel
Intertraco
knapheide
voswinkel
rastelli
danfoss