U bent hier: Home > Producten > Vrachtwagen onderdelen

Vrachtwagen onderdelen

EMV verdeelt de producten van het Italiaanse Covind. Het programma behelst verlichting, spatborden en hun steunen, spatlappen, bumpers, spiegels, frontgrilles, instaptreden, cabinedeuren en hun onderdelen, enz., en dit voor de meeste courante trucks en bestelwagens van de merken Daf, Fiat, Ford, Iveco, Man, Mercedes-Benz, Renault, Scania en Volvo.

Daarnaast bieden we ook wiellagers, remschijven, luchtbalgen, draaiplateaus en steunpoten voor opleggers,…

Je kan bij ons ook terecht voor onderdelen van HD Partscenter, waarvan wij een officiële verdeler zijn.

Vrachtwagen onderdelen

Net zoals voor de auto-onderdelen leveren we ook smeerolies, filters, batterijen, koelvloeistof, elektrische aansluitkabels, rem- en olieslangen, was- en onderhoudsproducten, omvormers DC-AC, spuitlakken, ruitensproeier-vloeistof, Ad Blue,…

Voor uw truck hebben wij ook een uitgebreid gamma aan spaar- en duurzame LED-verlichting, (Dasteri, TruckLED) die zowel functioneel als decoratief kan aangewend worden.

Op onze afdeling Herstelling & Constructie kan je ook altijd terecht voor het herstel van uw cardanas of voor de aanmaak van een nieuwe.

Op onze afdeling Hydrauliek kan je terecht voor de aanmaak, het herstel, het onderhoud, de ombouw of voor een uitbreiding van uw PTO-aangedreven hydraulisch systeem. U kan er ook uw telescopische hefcilinder laten repareren.

In de afdeling Auto-onderdelen heeft EMV een breed gamma aan gereedschappen en uitrusting om de werkzaamheden in uw garage te vergemakkelijken.

onze merken

danfoss
chapel
Intertraco
knapheide
voswinkel
rastelli
danfoss