Home / Hydraulische onderdelen / Ventielen CETOP-5 (NG 10)

Ventielen CETOP-5 (NG 10)

Voor de genormaliseerde ventielen CETOP-3 en CETOP-5 volgt EMV het zeer ruime programma van Dana-Brevini, dat onder andere ook de merknamen Hydr-App, SAM Hydraulics, Aron en BPE Electronics onder zich heeft.

Het aanbod is enorm, en als leverancier kan je niet alle artikelen op stock hebben. Wij hebben echter wél een zeer ruime voorraad aan de nodige componenten liggen, zodat wij de meest courante ventielen onmiddellijk kunnen samenstellen.
Op de webshop zal je dan ook relatief weinig complete ventielen vinden. Maar dat wil absoluut niet zeggen dat het ventiel niet te krijgen is of niet op voorraad is; wij hebben immers de gewoonte om de ventielen samen te stellen volgens uw vraag, wat een snelle levertijd sterk ten goede komt.

Aarzel dus niet om bijkomende info te vragen via info@emv.be, of telefonisch op 051/22 10 69.   (+32 -51/22 10 69)

Voor uitgebreide technische en praktische info verwijzen we naar onze webshop.

Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment:

Covid-19 update

Gezien de verstrengde corona-maatregelen, zijn we genoodzaakt tot het nemen van volgende maatregelen:

  1. Professionele klanten kunnen goederen afhalen of laten leveren mits voorafgaande bestelling via mail, fax of webshop.
  2. Particuliere klanten kunnen niet langer terecht in onze winkels. Ook zij dienen vooraf te bestellen, en kunnen nadien de bestelde goederen komen afhalen op een vooraf bepaald moment.
  3. De openingsuren worden beperkt; 's avonds zijn we nog open tot 17:00u en tot 15:00u op vrijdag. Op zaterdag zijn we gesloten.