U bent hier: Home > Producten > Auto onderdelen

Auto onderdelen

Ons bedrijf is aangesloten bij de API groep (Auto Parts International) omdat wij continu streven naar een betere en snellere vakkundige service. Dit garandeert een vlotte en nauwkeurige levering van uw onderdelen: een bestelling geplaatst vóór 10u30 is meestal nog leverbaar na de middag. Op aanvraag wordt ze nog dezelfde dag geleverd rond 15u in een straal van 10km.

Door deze ‘Just In Time’ logistiek (JIT) kunnen wij een uitgebreid assortiment onderdelen op het gewenste tijdstip leveren.

auto onderdelen

Daarnaast zijn we ook invoerder van toonaangevende merken zoals Fiamm (Batterijen), Trifa (Lampen), Moog (Stuurdelen), TRW, (Remblokken), Brembo, (Remschijven), Saleri (Waterpompen), Knecht, Hengst, Mahle, Mann (Filters), Gates (distributie- en V-riemen), Monroe (Schokdempers), Luk (koppelingen en drukgroepen), …

API levert haast het hele bovenstaand assortiment ook onder zijn eigen merknaam, nl. Requal.

U kan bij ons ook terecht voor al uw garagemateriaal en voor gereedschap en gereedschapskarren (Tools & equipement van de merken FORCE, HiKOKI (Hitachi), TengTools, Stahlwille, Rodcraft, Vynckier, …)

Olies (Unil, Bardahl, Ardeca, …), reinigingsproducten, smeermiddelen, spuitlak (R-M), carrosseriedelen, bagagedragers en fietsdragers (Thule), trekhaken (GDW), opbergkasten, gasflessen voor lasapparaten of airco, … U kan het niet gek genoeg bedenken, of wij hebben het.

EMV beschikt over een mengbank om allerhande lakken aan te maken in talloze kleurcombinaties; wij leveren ook spuitbussen in zeer diverse kleuren.

Wij beschikken ook over een uitgebreid assortiment aan verlichtingsmateriaal, werk- en zwaailichten, signalisatiemateriaal en aanverwante, en dit zowel op 12 als 24 volt, traditioneel met lampen of met LED (Dasteri, TruckLED).

Wij maken ook duplicaten van nummerplaten.

onze merken

danfoss
chapel
Intertraco
knapheide
voswinkel
rastelli
danfoss