U bent hier: Home > Producten > Herstellingen en constructie

Herstellingen en constructie

EMV beschikt over een aangepast atelier voor nieuwbouw en revisie van hydraulische cilinders. Wij beschikken daarvoor over een breed assortiment aan gehoonde buizen, verchroomde stangen en dichtingen. Wij leveren ook alle nodige accessoires, zoals rotules en scharnierpunten.

Voor toepassingen in de voedingssector of andere specifieke milieus kan u bij ons ook terecht voor cilinders in RVS met aangepaste dichtingen.

Herstellingen en constructie

Eén van onze troeven is de ‘service aan de toonbank’ voor klanten die snel willen geholpen worden. Dit is vooral van toepassing voor de aanmaak van slangen die moeten vervangen worden bij panne; wij maken een nieuw slang naar het voorbeeld van uw binnengebrachte kapotte slang, en dit terwijl u wacht aan de toonbank.

De Danfoss hersteldienst, in onze gebouwen in Roeselare, is uitgerust met een testbank voor pompen en motoren. De geavanceerde testapparatuur laat ons toe om pompen en motoren te controleren op druk, toerental, debiet en koppel.

In samenwerking met Danfoss kunnen wij ook op zoek gaan naar alternatieven of nieuwe groeimogelijkheden.

Onze constructieafdeling in Marquain levert talrijke projecten in de automobiel- en voedingssector. Ook trappen voor zowel binnen als buiten worden op maat gemaakt.

onze merken

danfoss
chapel
Intertraco
knapheide
voswinkel
rastelli
danfoss