U bent hier: Home > Producten > Herstellingen en constructie

Herstellingen en constructie

EMV beschikt over een aangepast atelier voor nieuwbouw en revisie van hydraulische cilinders. Wij beschikken daarvoor over een breed assortiment aan gehoonde buizen, verchroomde stangen en dichtingen. Wij leveren ook alle nodige accessoires, zoals rotules en scharnierpunten.

Voor toepassingen in de voedingssector of andere specifieke milieus kan u bij ons ook terecht voor cilinders in RVS met aangepaste dichtingen.

Herstellingen en constructie

Eén van onze troeven is de ‘service aan de toonbank’ voor klanten die snel willen geholpen worden. Dit is vooral van toepassing voor de aanmaak van slangen die moeten vervangen worden bij panne; wij maken een nieuw slang naar het voorbeeld van uw binnengebrachte kapotte slang, en dit terwijl u wacht aan de toonbank.

De Danfoss hersteldienst, in onze gebouwen in Roeselare, is uitgerust met een testbank voor pompen en motoren. De geavanceerde testapparatuur laat ons toe om pompen en motoren te controleren op druk, toerental, debiet en koppel.

In samenwerking met Danfoss kunnen wij ook op zoek gaan naar alternatieven of nieuwe groeimogelijkheden.

Onze constructieafdeling in Marquain levert talrijke projecten in de automobiel- en voedingssector. Ook trappen voor zowel binnen als buiten worden op maat gemaakt.

onze merken

danfoss
chapel
Intertraco
knapheide
voswinkel
rastelli
danfoss
eaton
Covid-19 update

Gezien de verstrengde corona-maatregelen, zijn we genoodzaakt tot het nemen van volgende maatregelen:

  1. Professionele klanten kunnen goederen afhalen of laten leveren mits voorafgaande bestelling via mail, fax of webshop.
  2. Particuliere klanten kunnen niet langer terecht in onze winkels. Ook zij dienen vooraf te bestellen, en kunnen nadien de bestelde goederen komen afhalen op een vooraf bepaald moment.
  3. De openingsuren worden beperkt; 's avonds zijn we nog open tot 17:00u en tot 15:00u op vrijdag. Op zaterdag zijn we gesloten.