U bent hier: Home > Over EMV

A Propos de EMV

Votre partenaire pour l’avenir.

EMV est une entreprise familiale qui emploie 45 employés et possède plus de 40 ans d’expérience dans les domaines de l’hydraulique, de la technologie d’entraînement générale et des pièces automobiles.

Eerst en vooral beschikken wij over een grote voorraad Danfoss producten en hydraulische componenten voor de bouw van complete systemen. Daarnaast beschikt EMV over een eigen cilinderatelier en een werkplaats voor hydraulische aggregaten.

Onze afdeling Auto-onderdelen is aangesloten bij de API groep (Auto Parts International).

Deze samenwerking staat borg voor een optimale en snelle vakkundige service. Ze garandeert eveneens een vlotte en nauwkeurige levering van uw onderdelen.

Door onze directe aanpak biedt EMV de mogelijkheid om op een heel efficiënte manier een totaaloplossing te bieden aan de klanten voor allerhande herstellingen.

EMV profileert zich bovendien als een klantgericht bedrijf door uitermate veel belang te hechten aan technische ondersteuning.

Covid-19 update

Gezien de verstrengde corona-maatregelen, zijn we genoodzaakt tot het nemen van volgende maatregelen:

  1. Professionele klanten kunnen goederen afhalen of laten leveren mits voorafgaande bestelling via mail, fax of webshop.
  2. Particuliere klanten kunnen niet langer terecht in onze winkels. Ook zij dienen vooraf te bestellen, en kunnen nadien de bestelde goederen komen afhalen op een vooraf bepaald moment.
  3. De openingsuren worden beperkt; 's avonds zijn we nog open tot 17:00u en tot 15:00u op vrijdag. Op zaterdag zijn we gesloten.